Sockerdekorationer

Liljekonvaljer

 

Babyskor

Till doptårtan eller som bordsdekoration.

Bebis under filt


Perfekt till doptårtan


Rosor


Vackra och passar till det mesta

Mumin och Snorkfröken
Till Barntårtan

Bebis i Blomma


Söt liten bebis till doptårtan, går att variera med ex en dopklänning istället för blomma osv.

Mirandanalle

Oerhört söt nalle som går att variera där den ska passa, ett gulligt brudpar, kärlek, dop, kalas osv, många användningsområden på denna nalle.


 

6 kommentarer:

 1. Superfina kreationer!!
  Men vad gör man med dom efter? Alldeles för söta för att ätas väl? Likadant med täcket, skrapar man bara bort det? Känns konstigt :P Marsipan äter man ju, men inte alls samma sak att forma med. Några tips? Finns det något som är typ samma sak, bara mindre sött?
  Tack!
  MVH Catherine

  SvaraRadera
 2. Tack Catherine!
  Man gör dom för hand eller med utstickare, de görs antingen i sockerpasta, Blomsterpasta eller Modelleringspasta, allt är ju i socker, och sött, precis som marsipan är. Vissa gillar täcket/locket på tårtorna och vissa tar bort det, en smaksak, precis som med marsipan. Ska man göra ex nallar så är det ju Blomster och Modelleringspasta man använder, fullt ätbart, men eftersom det torkar och blir riktigt riktigt hårt så är det inte så gott, utan mer en rolig grej man kan spara.

  SvaraRadera
 3. Vad kostar en liten bebis i blomma? Kan du skicka det på posten? Kan du även göra bokstäver och så och skicka på posten?

  SvaraRadera
 4. Ja, det kan jag göra, men eftersom både blomma och bokstäver är rätt sköra så kan jag inget lova om det är helt när det kommer fram tyvärr.

  SvaraRadera